Vad driver kundlojalitet hos annonsörer? Hur bör mediehusen jobba för att nå sin största säljpotential?

Kombinat Sälj och Media med tjänsten Voice of Customer, bjuder in TU:s medlemmar till frukostmöte den 3 maj 2018.

Seminariet fokuserar på de faktorer som skapar kundlojalitet hos annonsörer. Men tipsar också om hur man hittar maximerar sina intäkter och skapar bättre lönsamhet. Under seminariet presenterar Kombinat nio faktorer för effektivare försäljning:

  • 3 faktorer som driver kundnöjdhet
  • 3 faktorer för lyckade kundmätningar
  • 3 faktorer för maximera intäkter

Insikterna bygger på en analys av drygt 10 000 svar från annonsörer och mediebyråer. Arbetet är gjort tillsammans med analysföretaget Xtreme och har resulterat i en unik kunskap om annonsörernas intryck av samarbetet med mediehusen. Samtidigt har analysen identifierat ett antal affärskritiska, interna punkter som medierna och säljledning borde lägga mycket mer fokus på.

Jonas Thuresson från Kombinat, kommer från mediebranschen och har en lång erfarenhet av att leda och utveckla säljorganisationer. Kombinat är certifierade i NPS, Net Promoter kundlojalitetsmätningar, och har i dag kunder inom morgonpress, gratistidningar, fackpress, radio och tv i både Sverige, Norge och Danmark.

Plats: TU:s lokaler Kungsgatan 62 i Stockholm

Datum: Torsdag 3 maj 2018

Tid: Kl. 08.30 – 09.30, kaffe och smörgås serveras från kl. 08.00

Pris: Kostnadsfritt. Anmälan är bindande, men din plats kan överlåtas till en annan person (vi tar ut en no-show-avgift på 250 kr).

ANMÄL HÄR:

Pin It on Pinterest

Dela artikeln?

Tryck på valfri social media för att dela, eller skriv ut med den gröna knappen.