Medlemsinloggning

Om ditt företag är medlem i TU kan du som enskild användare ansöka om inloggning för att komma åt exklusivt material. Alla inloggningar är personliga och tidsbegränsade knutet till ditt företags medlemskap. Då sidor bakom inloggning är tillgängliga endast för en begränsad krets av användare omfattas inte den inloggade delen av vårt utgivningsbevis.

Hantera inloggning

Som anställd vid ett företag som är medlem i TU kan du som enskild användare ansöka om inloggning för tillgång till medlemsexklusivt material, till exempel juridisk rådgivning, handböcker och nyhetsuppdateringar. Alla inloggningar är personliga och tidsbegränsade knutet till ditt företags medlemskap.

Nedan fyller du i önskat användarnamn, lösenord med mera. OBS Inga mellanslag i Användarnamn och Lösenord. Ditt konto aktiveras av oss manuellt så du kan dessvärre inte logga in direkt efter att du har skickat in dina uppgifter via formuläret. Vi hanterar din ansökan så snart som möjligt och du kommer att få info när kontot är aktiverat. Glöm ej att för säkerhets skull kontrollera din brevlåda för skräppost. Kontakta bodil.gidlund@tu.se vid frågor.

Medlem

Medlemsnytta

Johan Taubert, vd
076-545 24 05
johan.taubert@tu.se

Pin It on Pinterest