Fredagen den 15 december arrangerar vi ett TU Live tillsammans med Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) för att ge all då tillgänglig information om det kommande mediestödet och ansökningsförfarandet.

Då kommer ett riksdagsbeslut, baserat på konstitutionsutskottets betänkande, att föreligga om mediestödspropositionen. Förhoppningsvis finns då även en mediestödsförordning från regeringen och därmed med ytterligare information om vad som kommer att gälla för mediestödet fr o m 2024. MPRT:s avsikt är dock att så fort som möjligt efter riksdagsbeslutet börja informera om vad som gäller för mediestödsansökningar för 2024.

Vid detta TU Live redogör TU:s jurist Per Hultengård kort för turerna som lett fram till det nya mediestödet, varefter enhetschefen Kajsa Rohdin och juristen Hanna Teleman från MPRT informerar om villkoren och ansökningsförfarandet. Gemensamt kommer de också att kunna svara på frågor, utifrån den kunskap som då finns tillgänglig.

Om det finns särskilda frågor – utöver hur ansökan ska gå till och hur stödet ska fördelas – så kan dessa ställas i förväg via mejl till per.hultengard@tu.se, senast den 12 december, så vidarebefordras dessa till MPRT.

Datum och tid: fredag 15 december kl. 10.00-11.30

Digitalt via Teams. En möteslänk skickas ut till anmälda deltagare närmare mötesdatum.

Anmälan: Se anmälningsformulär nedan. Din anmälan vill vi ha senast den 12 december.

OBS att seminariet är exklusivt för anställda på TU:s medlemsföretag. Kostnadsfritt.

ANMÄL DIG HÄR:

 

Pin It on Pinterest

Dela artikeln?

Tryck på valfri social media för att dela, eller skriv ut med den gröna knappen.