Tidningsutgivarna (TU) arrangerar branscheventet Årets Dagstidning den 20 mars traditionsenligt på Berns i Stockholm. Nu öppnar vi programmet som innehåller seminarier under eftermiddagen och årets mediefest på kvällen där priserna i Årets Dagstidning ska delas ut. Sist hade vi ett högt tryck på biljetterna och bokar du nu är din plats säkrad och du får dessutom en boka tidigt-rabatt.

Vi tillägnar en eftermiddag och kväll åt journalistiken, intäkterna och framtiden, utbyter erfarenheter och inspireras av varandra. Innehållet i programpunkterna har utformats i nära samarbete med representanter från TU:s medlemsföretag.

Under seminariedelen, som startar kl 14.00, får vi bland annat lyssna på kulturminister Parisa Liljestrand som intervjuas av Christofer Ahlqvist chefredaktör på GP, vi får lyssna på representanter för ägarsidan där Carl-Johan Bonnier, ledande ägarrepresentant inom Bonnierfamiljens företag, och Ole Jacob Sunde, bl a ordförande i Tinius Trust (majoritetsägare Schibsted Media Group) i ett samtal som leds av Camilla Kvartoft, programledare i SVT.

Framåt kvällen fortsätter vi med mingel och galamiddag med prisutdelning, där vi får kristallkronorna att gunga på Berns. Häng med och se vilka som vinner priserna i Årets Dagstidning 2024!

 

 

Stort tack till Labrador CMS som sponsrar eventet. Träffa deras representanter på Berns under eventet.

Årets Dagstidning produceras i samarbete med Marius Bratten, Fascinera Kommunikation.

Har du frågor om programmet, anmälan, tävlingen, biljetter eller annat kan du kontakta Bodil Gidlund , bodil.gidlund@tu.se.

Pin It on Pinterest

Dela artikeln?

Tryck på valfri social media för att dela, eller skriv ut med den gröna knappen.